Nieuws

Home Nieuws Wie wint de ANKO Ondernemers Award 2024?

Wie wint de ANKO Ondernemers Award 2024?

Excellent ondernemerschap verdient erkenning, zeker in roerige en onzekere tijden! Daarom reikt de ANKO in 2024 weer de ANKO Ondernemers Award uit.

Deze eervolle prijs gaat naar een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit. Hij of zij mag zich een jaar lang ANKO Ondernemer van het Jaar noemen. In 2021 werd deze award uitgereikt aan Leander Grotenhuis en in 2023 aan Ria Dierink.

De ANKO Ondernemers Award wordt uitgereikt tijdens het Coiffure Award gala, maar de verkiezing wordt georganiseerd door de ANKO en heeft een eigen Award Commissie en reglement. De leden van de ANKO bepalen uiteindelijk wie er op zondag 12 mei 2024 naar huis gaat met de award en de eretitel.

 

Draag jezelf of een ander voor!

Wie verdient volgens jou de ANKO Ondernemers Award en de titel ANKO Ondernemer van het Jaar 2024? Ben je zelf een SUPER ondernemer? Draag dan jezelf voor! Of ken jij een ondernemer die je een groot voorbeeld vindt of een bron van inspiratie voor alle ondernemers in de kappersbranche? Draag hem of haar dan voor!

Iedereen mag zijn of haar favoriete ondernemer voordragen. Of je nu ondernemer of medewerker bent, wel of geen ANKO-lid, laat ons weten wie volgens jou deze Award verdient. Kom in actie!

ankoondernemersaward.nl

[9 januari 2024]