Nieuws

Home Nieuws Ria Dierking wint ANKO Ondernemers Award 2023!

Ria Dierking wint ANKO Ondernemers Award 2023!

Ria Dierking van Dierking Haarinstituut is gisteravond tijdens de 31ste editie van het Coiffure Award gala uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2023! Ruim 36% van de ANKO leden stemde voor de Velpse ondernemer. Namens de ANKO en al haar leden: Ria, van harte gefeliciteerd!

In januari van dit jaar gaf Ria Dierking zichzelf op om kans te maken op de ondernemersprijs. Deze eervolle prijs gaat naar een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit.

Ria’s inzending viel op en samen met zeven andere ondernemers werd ze uitgenodigd om haar bedrijf te komen pitchen voor de Award Commissie. Na een positieve beoordeling van het salonbezoek door ondernemersexpert Harrie Jager, werd ze door de Award Commissie genomineerd voor de ANKO Ondernemers Award. Die noemden Ria ‘een zeer stabiele en gedreven ondernemer die weet wat ze wil en alles tot in de puntjes heeft geregeld.’

In maart mochten ANKO-leden stemmen op de genomineerden. Naast Ria waren dat Arie Klein (Creativo Haarmode), Arjan Bevers (Avanti Kappers) en Bert Visser (Love For Hair). Gisteravond, tijdens het Coiffure Award gala, kreeg Ria Dierking de ANKO Ondernemers Award uit handen van Maurice Vervoort, voorzitter van de Award Commissie.

Ria: “Het winnen van de ANKO Ondernemers Award is echt de kroon op mijn werk. Ik had dit niet zonder mijn personeel kunnen bereiken en ben hen dan ook heel erg dankbaar. Succesvol word je alleen maar met een goed team en de juiste personen achter je zoals mijn lieve man. Ik ben heel blij met de prijs en zal mij nu inzetten om mijn voldoende doel te behalen: het beste haarinstituut van Nederland worden!”

Ria neemt het stokje over van Leander Grotenhuis die in 2021 de ANKO Ondernemers Award won (in 2022 werd er geen award uitgereikt vanwege de coronacrisis). Als winnaar mag zij plaatsnemen in de Award Commissie van de ANKO Ondernemers Award 2024.

Ria Dierking
Coiffure Award 2023 | © Tycho Müller @ DeBeeldredacteur