Home Zo werkt het Award Commissie

Award Commissie

Voor de ANKO Ondernemers Award is een deskundige commissie samengesteld. De Award Commissie kiest uit alle voorgedragen ondernemers drie genomineerden.

Deze commissie bestaat uit een vaste voorzitter, een ondernermersexpert én de winnaar van de voorgaande award.

Even voorstellen: De Award Commissie

Maurice Vervoort (voorzitter van de Award Commissie)
Maurice Vervoort is kapper en eigenaar van zes kapperszaken, met in totaal zo’n 60 medewerkers. Maurice werkt al 38 jaar in de kappersbranche. Hij runt ook een eigen marketingformule voor de kappers: De Haarverzekering. Maurice is lid van de ANKO Beleidsadviescommissie Ondernemerschap. In zijn vrije tijd is Maurice voorzitter van Omroep Peel en Maas met 110 vrijwilligers.

Ria Dierking
Ria Dierking won de ANKO Ondernemers Award in 2023. De ondernemer in hart en nieren runt een prachtige en zeer succesvolle haarwerksalon, genaamd Dierking Haarinstituut in Velp. De Award Commissie noemde Ria 'een zeer stabiele en gedreven ondernemer die weet wat ze wil en alles tot in de puntjes heeft geregeld.’ Ria zelf zei over het winnen van de award: “Het winnen van de ANKO Ondernemers Award is echt de kroon op mijn werk. Ik had dit niet zonder mijn personeel kunnen bereiken en ben hen dan ook heel erg dankbaar. Succesvol word je alleen maar met een goed team en de juiste personen achter je zoals mijn lieve man. Ik ben heel blij met de prijs en zal mij nu inzetten om mijn voldoende doel te behalen: het beste haarinstituut van Nederland worden!”

Jos Oortwijn
Jos Oortwijn mag je gerust een ondernemersexpert noemen. Vanaf de jaren '80 tot begin 21e eeuw runde hij een succesvolle kapsalon en was daarna onder meer aan de ANKO verbonden als adviseur. Inmiddels runt hij zijn eigen adviespraktijk en deelt hij zijn ruime kennis en ervaring met ambitieuze ondernemers in de kappersbranche. Hij biedt hen grondig inzicht in hun financiën en helpt hen toekomstgericht te ondernemen.