Nieuws

Home Nieuws Award Commissie buigt zich over shortlist Ondernemers Award

Award Commissie buigt zich over shortlist Ondernemers Award

Vorige week hebben de leden van de Award Commissie een bezoek gebracht aan de ondernemers die op de shortlist staan voor de nominaties voor de ANKO Ondernemers Award 2024. Op 21 maart wordt bekend welke drie ondernemers zo’n felbegeerde nominatie in de wacht hebben gesleept.

Met veel passie presenteerden de shortlisters zich vorige week aan de leden van de Award Commissie; voorzitter Maurice Vervoort, ondernemersexpert Jos Oortwijn en Ondernemer van het Jaar 2023 Ria Dierking. De commissie was onder de indruk van de pitches van de kandidaten en staat nu voor de moeilijke taak om te bepalen wie een daadwerkelijke nominatie verdient. Op 21 maart weten we het!

Op de shortlist stonden aanvankelijk zeven ondernemers, maar dat werd voordat de bezoeken afgelegd werden al teruggebracht naar zes; Petra Scholten was per abuis op de lijst beland. Hoewel zij indruk maakt met haar ondernemersverhaal en salonconcept, was door ons over het hoofd gezien dat zij lid is van de ANKO Ledenraad. Ondernemers die deelnemen aan de Ledenraad of een ANKO-commissie mogen niet deelnemen aan de wedstrijd.

Van 15 tot 25 april kunnen ANKO-leden straks stemmen op hun favoriete genomineerde. De ANKO Ondernemers Award wordt op 12 mei uitgereikt tijdens het Coiffure Award gala.