Nieuws

Home Nieuws Barry & Marleen Bosman winnen de ANKO Ondernemers Award 2024! 

Barry & Marleen Bosman winnen de ANKO Ondernemers Award 2024! 

Barry en Marleen Bosman van Salon Bosman zijn gisteravond tijdens het Coiffure Award gala uitgeroepen tot Ondernemers van het Jaar 2024! Bijna de helft van alle stemmen gingen naar de Alkmaarse ondernemers. De ANKO feliciteert Barry en Marleen van harte met het winnen van de ANKO Ondernemers Award en deze eervolle titel! 
 
Barry en Marleen Bosman werden in maart van dit jaar door hun eigen medewerkers voorgedragen voor de ANKO Ondernemers Award. Deze eervolle prijs gaat elk jaar naar een ANKO-lid dat uitblinkt in zijn of haar ondernemerschap en zo een inspirerend voorbeeld is voor anderen. 
 
Barry en Marleens voordracht viel op tussen de vele andere inzendingen en werd samen met zes andere voordrachten geselecteerd voor de shortlist. De ondernemers op de shortlist werden bezocht door de Award Commissie, bestaande uit Maurice Vervoort (voorzitter), de winnaar van 2023 Ria Dierking en ondernemersexpert Jos Oortwijn. Zij selecteerde uiteindelijk de drie genomineerden.  Naast Barry en Marleen waren dat Nero de Boer van Nero Barbershop en Kim Martens & Mandy Pormes van kapsalon Beichies. 
 
In april mochten de ANKO-leden stemmen op de drie genomineerden. Gisteravond, tijdens het Coiffure Award gala, kregen Barry en Marleen de ANKO Ondernemers Award uit handen van Maurice Vervoort. 
 
Barry en Marleen tijdens de uitreiking:We zijn een 53-jarig familiebedrijf en we zijn retetrots! Wat hebben we toch een mooi vak, maar soms ook heel moeilijk als ondernemer. Dat weten we allemaal met de huidige uitdagingen. Maar laten we met z’n allen het vak zo groot houden. Ook als ondernemer, grote mooie bedrijven, en er voor gaan!”