Nieuws

Home Nieuws De genomineerden zijn bekend!

De genomineerden zijn bekend!

Van de zeven ondernemers die op de shortlist van de ANKO Ondernemers Award stonden, heeft de Award Commissie vier ondernemers genomineerd. Dit zijn ze:

  • Bert Visser, Love for Hair
  • Ria Dierking, Dierking Haarinstituut
  • Arie Klein, Creativo Haarmode
  • Arjan Bevers, Avanti Kappers

Deze vier ondernemers maken kans om op zondag 14 mei naar huis te gaan met de award en de eretitel Ondernemer van het Jaar 2023. Gefeliciteerd met jullie nominatie!

Na een pitch van zeven ondernemers van de shortlist en een salonbezoek van ervaren ondernemersexpert Harrie Jager, was het aan de Award Commissie drie genomineerden te selecteren.  De ondernemers werden beoordeeld op innovatiekracht, duurzaamheid/maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit en/of onderscheidend vermogen in de branche.

De ondernemerskwaliteiten van de zeven ‘shortlisters’ waren van hoog niveau. Na een lange discussie, kwam de Award Commissie niet tot drie, maar vier genomineerden voor de ANKO Ondernemers Award 2023. “We hebben nu een lijst van vier unieke ondernemers die aan elkaar gewaagd zijn”, vertelt voorzitter Maurice Vervoort. “Ze verdienen het allemaal écht om genomineerd te zijn.”

Stem vanaf 27 maart op jouw favoriet!

De winnaar van de ANKO Ondernemers Award maken we bekend tijdens het Coiffure Award Gala op zondag 14 mei. Maar voordat het zover is, hebben de ondernemers jouw stem hard nodig. Want wie er uiteindelijk met de felbegeerde prijs naar huis gaat, wordt beslist door de leden van de ANKO! Vanaf 27 maart kunnen ANKO-leden hun stem uitbrengen op hun favoriete ondernemer. Door je stem uit te brengen maak je – hoe gaaf is dat!? – kans op twee tickets voor het Coiffure Award Gala!

Genomineerden ANKO Ondernemers Award