Nieuws

Home Nieuws Ondernemers pitchen hun bedrijf voor de Award Commissie

Ondernemers pitchen hun bedrijf voor de Award Commissie

Op maandag 13 februari hebben de zeven ondernemers die op de shortlist van de ANKO Ondernemers Award staan, zichzelf en hun bedrijf met een pitch gepresenteerd aan de Award Commissie. De Award Commissie was zeer onder de indruk van de passie en ‘ondernemerskracht’ van de zeer diverse groep ondernemers.

In de strijd om het winnen van de ANKO Ondernemers Award hebben de ondernemers hun voordracht kracht mogen bijzetten. Met hun presentatie lieten zij de leden van de Award Commissie zien hoe zij uitblinken in innovatie, creativiteit, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en/of onderscheidend vermogen in de branche. Ook deelden zij hun toekomstvisie. De Award Commissie stelde vervolgens kritische vragen om zich een goed beeld te vormen van de ondernemers en hun onderneming.

En nu bereiden de ‘shortlisters’ zich voor op de volgende fase van de wedstrijd: het salonbezoek. Ervaren ondernemersexpert Harrie Jager komt op korte termijn bij hen langs om hun verhaal te toetsen aan de praktijk en zich een indruk te vormen van de dagelijks gang van zaken in de salon. Harrie werkte vijf jaar bij de ANKO en heeft ruim 35 jaar ervaring als ondernemersadviseur in vele retail branches in Nederland.

Benieuwd naar het verdere verloop van de ANKO Ondernemers Award? Houd deze website en onze socials in de gaten.

[14 februari 2023]

Die rol werd vervult door de, inmiddels gepensioneerde ex ANKO medewerker Harrie Jager. Niet alleen heeft hij in de 5 jaar dat hij bij ons actief was veel kapper ondernemers bezocht en gesproken. Maar daarvoor heeft hij ruim 35 jaar ervaring opgedaan als ondernemersadviseur in vele retailbranches in Nederland.