Nieuws

Home Nieuws Wie wint de ANKO Ondernemers Award 2023?

Wie wint de ANKO Ondernemers Award 2023?

Excellent ondernemerschap verdient erkenning, zeker in roerige en onzekere tijden! Daarom reikt de ANKO in 2023 weer de ANKO Ondernemers Award uit.

Deze eervolle prijs gaat naar een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit. Hij of zij mag zich een jaar lang ANKO Ondernemer van het Jaar noemen. In 2021 werd deze award uitgereikt aan Leander Grotenhuis.

De ANKO Ondernemers Award wordt uitgereikt tijdens het Coiffure Award gala, maar de verkiezing wordt georganiseerd door de ANKO en heeft een eigen Award Commissie en reglement. De leden van de ANKO bepalen uiteindelijk wie er op zondag 14 mei 2023 naar huis gaat met de award en de eretitel.

 

Draag jezelf of een ander voor!

Wie verdient volgens jou de ANKO Ondernemers Award en de titel ANKO Ondernemer van het Jaar 2023? Ben je zelf een SUPER ondernemer? Draag dan jezelf voor! Of ken jij een ondernemer die je een groot voorbeeld vindt of een bron van inspiratie voor alle ondernemers in de kappersbranche? Draag hem of haar dan voor!

Iedereen mag zijn of haar favoriete ondernemer voordragen. Of je nu ondernemer of medewerker bent, wel of geen ANKO-lid, laat ons weten wie volgens jou deze Award verdient. Kom in actie!

ankoondernemersaward.nl

[9 januari 2023]