Nieuws

Home Nieuws ANKO introduceert in 2020 Ondernemers Award op gala Coiffure Award

ANKO introduceert in 2020 Ondernemers Award op gala Coiffure Award

10 december 2019
In 2020 zal de ANKO officieel partner zijn van de Coiffure Award. Gisteren werd deze samenwerking bekrachtigd door vice-voorzitter van de ANKO Anique Groesbeek en Marjon Stamsnijder General Manager van Henkel Beauty Care Professional, in aanwezigheid van ANKO-directeur Wijnand van Unen en hét gezicht van de Coiffure Award: Laura van de Graaf.

Met de komst van de ANKO als partner zal er ook meer aandacht zijn voor ondernemerschap tijdens het jaarlijkse Coiffure Award gala, dat in 2020 plaats zal vinden op 19 april in Studio21 Hilversum. Tijdens het gala zal de ANKO Ondernemers Award uitgereikt worden aan een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid/MVO of creativiteit.

De ANKO Ondernemersaward is de uitwerking van een wens die uit ledenonderzoek van de ANKO naar voren is gekomen. Het is een onafhankelijke award met een eigen jury en reglement en de samenwerking met Coiffure Award is in eerste instantie voor een jaar. Vanaf medio januari 2020 kunnen ondernemers zichzelf óf een andere ondernemer voordragen.

Groesbeek: ”De samenwerking voelt volkomen logisch. Voor ons gaan ondernemerschap en vakmanschap hand in hand. Juist in de synergie tussen die twee ligt ons inziens de kracht van kappers. We hebben heel veel zin om met elkaar aan de slag te gaan.”

Ook Marjon Stamsnijder is blij met de samenwerking. “Wij zijn zeer verheugd met de ANKO als officiële partner van de Coiffure Award. Deze samenwerking bevestigt dat de Coiffure Award toonaangevend én branche overkoepelend is.”